Pomoč v stiski

Varnostno združenje Slovenije pomaga tudi tistim, ki potrebujete pomoč. Pa naj gre za pogovor, socialno varstvo, pomoč ob naravnih nesrečah ali krakoli drugega.

V kolikor potrebuejte kakršnokoli pomoč, nam pišite na info@varnostno-zdruzenje.si in pomagali vam bomo po najboljših močeh.

Vsako prošnjo obravnavamo individualno in popolnoma anonimno – nikogar ne bomo izpostavljali posebej, niti v skupinski navedbi. V kolikor skupaj ugotovimo, da je pomoč uporavičena in vam lahko pomagamo, le-to tudi storimo. Mi nimamo vnaprej pripravljenih vlog in pri nas ni birokratskih ovir. Zato kar pogumno!

Skupaj zmoremo!

Naj se na tem mestu zahvalimo vsem donatorjem in vsem ostalim, ki pomagate, da je svet lepši.

Posebej se moramo zahvaliti našim prostovoljcem in tudi Prostovoljnemu gasilskemu društvu Hoče, ki vedno nesebično odstopi svoj kombi za prevoz stvari, ki jih podarimo.

LETO 2023

Pomagali smo z donacijo oblačil, igrač in obutve za ukrainske otroke, ki so ostali brez vsega. Vrednost donacije: približno 200 €

Pomagali smo opremiti stanovanje. Organizirali smo zbiranje rabljenega pohištva, oblačil, posteljnine, … Na kratko vsega, kar potrebuje mamica, ki je zaradi nasilja v družini ostala sama s tremi otroci. Vrednost donacije: približno 10.000 €

Ob letošnjih poplavah smo do sedaj pomagali tistim, ki so se obrnili na nas, z vsem kar smo lahko ponudili. Vrednost donacije: približno 30.000 €.